Hajókirándulás Budapest

Tökéletes ajándékötlet

Különleges alkalmakhoz

Indulás az Erzsébet hídtól

Könnyed, önfeledt vacsora hajókirándulással ötvözve, Budapesten.

Hajókirándulás vacsora Budapest

Vacsorázzon sétahajónk fedélzetén! A zárt fedélzeten belül  a jó hangulatért élőzene felel. Profi zongoristák, lágy hangú énekesnők, és szórakoztató folklór csoportok gondoskodnak a vidám és meghitt hangulatról.

A vacsora alapvetően 4 fogásból áll, ami igény szerint alakítható. Előételek, főételek desszertek, és egyedi ínyenc ajánlatok közül válogathatnak vendégeink, amelyhez korlátlan italfogyasztás is igénybe vehető. A városnézéshez vacsora közben érdemes ablak melletti asztalt választani, így biztosan láthatóvá válnak majd teljes pompájukban a hajó belsejéből is az esti  fények - a kivilágított hidak, Dunát övező épületek, és maga a végtelen Dunapart. Aki a belső hajórészen inkább a beltéri élő show-ban szeretne elmerülni, az az ablak melletti asztal helyett közös és privát asztalok közül választhat. A hosszú hajóút alatt bőven lesz idő kisétálni a külső fedélzetre, ahol mégintenzívebben merülhet el a fényárban úszó főváros látképében.

A naplemente utáni hajózás talán a romantikus vacsorának ad leginkább kiváló lehetőséget. A duna, a hajó, az éjszakai város már önmagában is felírható a romantikus összetevők mellé, amit mi rózsával, gyertyafénnyel és igény esetén Önökről készült közös fotóval fokozunk.

Vacsorahajó ajánlatunk kiváló születésnapi program, vagy eljegyzés, jeles alkalmak megünneplésére, akár ajándék formájában, luxus környezetben. Ezen felül tematikus vacsorahajó programokkal is szolgálunk az év legnépszerűbb ünnepnapjain.

Nézzen körül az árak és menetrendek között, az alábbi gombra kattintva:

TOP