Hajókirándulás Budapest

Tökéletes ajándékötlet

Baráti összejövetelekhez

Indulás az Erzsébet hídtól

Finom pizza és hajókirándulás Budapesten.

Pizza Budapest

Pizza és korlátlan sörfogyasztás

A Pizza hajó program egyedisége abban rejlik, hogy a jegy a hajókirándulás mellett magába foglal 1 darab pizzát vendégenként, valamint korlátlan üdítő és sörfogyasztást. A pizzákhoz természetesen többféle feltét közül lehet választani, mint magyaros, sonkás-kukoricás, szalámis, hawaii, vagy 4 sajtos. A pizza mellett további streed food finomságok is sorakoznak a hajó éttermének menüjén.

A pizza már önmagában a kikapcsolódás, szórakozás, pihenés fogalmait hozza magával, így tökéletesen összeillik a hajókirándulás budapesti önfeledt, nyugodt programjával. A hajózás városnéző előnyei is érvényesülnek, hiszen fogyasztás közben a főváros legszebb hídjai és pompás látnivalói mellett haladunk el.
A hajón ingyenes wifi elérhető, továbbá a program időjárás álló - a téli időszakban fűtéssel, nyáron pedig klímával gondoskodunk a kellemes időtöltés minőségéről. Ezen felül vendégeink külső - nyitott, és zárt fedélzet közül választhatnak kedvük szerint. A pizzán kívül még nagyon sokféle fogással várjuk Önt, akár egy teljes körű többfogásos vacsorára is.

Családi kiránduláshoz, vagy baráti összejövetelhez, jeles alkalmak ünnepléséhez is ideális helyszín és program. Jöjjön el párjával szeretteivel, vagy illessze be egy városnéző túraként a pizza hajó programunkat.

A többféle indulási időpont menetrendjét és az árakat megtalálja az alábbi gombra kattintva.

TOP