Hajókirándulás Budapest

Tökéletes ajándékötlet

Különleges alkalmakhoz

Indulás az Erzsében hídtól

A hajókirándulás budapesti programjai túlmutatnak az egyszerű hajózáson.

Minden időjárási körülményben gondoskodunk a megfelelő klímáról vagy fűtésről, így emelve a minőség és a kényelem szintjét. Az ünnepek alkalmával, mi is a hagyományok, szokások ismerős jellegzetességeihez igazodunk, hogy az ekkor induló hajókirándulások a hétköznapoktól eltérően kaphassanak ünnepi szinezetet.

Ünnepi Hajókirándulás Budapest
Karácsonyi hajókirándulás

Karácsonyi hajókirándulás

Karácsony alkalmával sétahajónk is ünnepi díszbe borul. Ízletes karácsonyi vacsora, élő zongora előadás, és roppant elegáns környezet, ízléses karácsonyi dekorral ötvözve. Érdemes programunkat választani, ha ezúttal a megannyi teendő helyett inkább csak élvezné a jól megérdemelt szabadságot kedvese vagy szerettei körében. A hajóról tovakúszó fényár eléri a távoli Duna-partot. A főváros minden évben kitesz magáért, ha karácsonyi díszítésről van szó, ami a dunai távlatból pompás panorámát biztosít a hajón eltöltött karácsonyi vacsorához.
Hajókirándulás Folklór

Hajókirándulás Húsvétkor

Jöjjön és tegye különlegessé a húsvétot egy hajókiránduláson, Budapesten. Sétahajónk erre az időszakra húsvéti díszbe öltözik. Az ide illő díszítésen, hagyománytisztelő fogásokon túl, izgalmas folklór műsorokkal, népi előadásokkal, és a vállalkozóbb kedvűeknek játékokkal készülünk. E mellett természetesen nem érdemes elfelejteni, hogy Budapest középpontján haladunk végig a hajókiránduláson: a part menti látnivalók kétség kívül magukra vonják majd a figyelmet a hajóút során.
Valentin-nap hajókirándulás

Valentin-napi sétahajózás

Romantikus Valentin-napi programmal, vacsorával készülünk a sétahajónkon megélt randevúkra. Töltse sétahajón kedvesével ezt a különleges estét, és kóstolják meg a finom pezsgőt, a gyertyafényes vacsora ízletes fogásait. Merüljenek el a szerelmet ünneplő, kivilágított Budapest csodás fényeiben. A romantikus hangulatot mindenféle túlzás nélküliséget szem előtt tartva fokozzuk rózsával, desszerttel és kellemes zongoradallamokkal. Lepje meg kedvesét egy olyan ajándékkal, amitől biztosan elámul majd, és amire az elkövetkező időszakban is örömmel gondol vissza.
Tüzijáték hajókirándulás

Hajózás augusztus 20.

Izgalmas helyszínen ünnepelhetik az államalapítást azok, akik sétahajónkat választják Budapesten ezen a napon. Az államalapítás ünnepe augusztus 20. -aként már mindegy magyar ember számára jól ismert ünnep: az ország különböző pontjain ekkor felvonulások, ünnepi előadások, kitüntetések, zászlófelvonás, megemlékezések kerülnek megrendezésre. Mi sem lehetne jobb befejezése a napnak, mint részt venni egy hajózáson az ország legnagyobb folyóján, majd páholyból nézni a nap csúcspontjának attrakcióját, a tűzijátékot. Az estét élő zongora előadással és folklór programokkal tesszük még emlékezetesebbé.
Szilveszteri hajókirándulás

Újévköszöntő hajókirándulás

Könnyed szilveszteri mulatozás, különleges, romantikus helyszínen. Töltse az év első óráit egy luxus, elegáns, és szemkápráztató környezetben. Sétahajónk szilveszterre is szórakoztató profi előadókkal, finom pezsgővel, és még finomabb fogásokkal készül. Éjfélkor természetesen a nyitott fedélzeti részről is végigkísérhető a tűzijáték, ami a Dunáról nézve még erőteljesebb látványt nyújt. A belső térben az előadás csak a himnusz idejére áll meg, hajnali kettőig zongora és operettműsor szórakoztatja az új év első pillanataiban a sétahajó vendégeit.
TOP